Längtar efter att få spräcka nollan

Bild till nyheten Längtar efter att få spräcka nollan
Jordon Ibe väntar fortfarande på sitt första officiella mål i Liverpooltröjan. "Det börjar faktiskt gå mig på nerverna", medger han.

19-åringen har startat i de två inledande ligamatcherna, men inte startat säsongen lika bra som han avslutade den förra.

"Jag tror jag kan spela mycket bättre än vad jag gjort, speciellt då det handlar om att angripa och utmana ytterbacken. Men med fler matcher i benen får jag förhoppningsvis mer självförtroende och blir bättre", säger Ibe till Liverpool Echo.

"Det är en hel del jag behöver jobba med. Jag måste bidra med mål och assist."

Ibe väntar fortfarande på sitt första Liverpoolmål och i sommar avbröt han ledigheten i förtid för att gnugga avslut tillsammans med legendaren Kenny Dalglish.

"Det kändes suveränt att få råd av en person med hans status. Han gjorde ju alla typer av mål under sin karriär. Kenny sa åt mig att jag alltid skulle vara på och skjuta från alla positioner utanför boxen och se till att jag alltid tar mig in i straffområdet när jag inte har bollen."

"Att jag inte har gjort mitt första mål ännu går mig definitivt på nerverna. Jag kanske lägger för mycket press på mig själv, men förhoppningsvis kommer det snart."

Med Christian Benteke som lagets spjutspets blir det också viktigare för Jordon Ibe att hitta tidiga inlägg in i boxen.

"Han vinner allt i luften. Får jag bara in bollen tidigare och oftare i boxen kommer jag att få fler assist", avslutar Liverpools nummer 33.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer