​LFC Podden: ”Man såg skillnader direkt”

Bild till nyheten ​LFC Podden: ”Man såg skillnader direkt”
Jürgen Klopp har äntligen debuterat som Liverpool-manager och LFC Podden är tillbaka med ett första avsnitt efter tyskens intåg.

I detta avsnitt analyserar vi så mycket som möjligt från Tottenham-Liverpool och försöker att läsa av de tendenser vi tyckte oss skönja.

Även om det var ett skadedrabbat Liverpool som Jürgen Klopp fick leda ut på White Hart Lane så är panelen enig i att aggressiviteten och energi var något helt annat än vad vi tidigare sett under säsongen och det är en lättnades suck till faktumet att vi är tillbaka med en fyrbackslinje.

Vi granskar vilka spelare som såg ut att höja sig i ”det nya Liverpool” och vilka spelare som kanske kan få svårt om spelstilen fortsätter att utvecklas åt det direkta, aggressiva och pressande hållet.

Det blir såklart också en titt på skadeläget och vi försöker att sia hur truppen ska disponeras i mötena med Rubin Kazan och Southampton under veckan.

I vanlig ordning presenteras såklart också en ny tipstävling!

Avsnittet presenteras i samarbete med www.byhysen.se och har du inte tagit en titt på deras sajt så rekommenderar vi ett besök. Här kan du bl.a. köpa Charlotte Hyséns hyllningströja till pappa Glenn.

Lyssna direkt via SoundCloud eller prenumerera löpande på
våra avsnitt genom att ha oss i ditt iTunes-flöde. Sök ”LFC Podden” och lägg till oss. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer