Vår nya resepartner

Bild till nyheten Vår nya resepartner
Supporterklubbens nya exklusiva resepartner för de närmaste fem åren är LIVERPOOLTRAVEL.SE Här får du möta mannen bakom företaget, värmlänningen Johan Stomberg. Han förverkligade drömmen om att starta egen resebyrå till favoritstaden och älsklingsklubben!

Hur kom det sig att du startade egen reseagentur?

"Allt började med att jag och några kompisar brukade åka över sex-sju gånger per säsong. Det var alltid en ständig jakt och slit efter matchbiljetter och till slut fick jag några viktiga kontakter och tänkte att; 'kan andra, så kan väl jag', speciellt med min tidigare bakgrund inom resebranschen.

Jag körde igång i liten skala 2010, mest för att finansiera min egna resor. Med åren har efterfrågan ökat och då tog jag chansen att förverkliga drömmen att starta eget 2014.

I grund och botten är jag en passionerad supporter som vill ge andra likasinnade chansen att uppleva Anfield och Liverpool till ett förmånligt pris. Idag har vi kunder från hela Norden."

Vad kan man förvänta sig att få när man bokar resa med Liverpooltravel.se?

"Konkurrenskraftiga priser, passion, kunnande och hög servicenivå från mig och min kompanjon, norrmannen Kenneth Løkken. I priset ingår förstås matchbiljett och boende. Resenärerna kan själva välja om de vill sitta på långsida eller på The Kop och tre- eller fyrstjärnigt hotell med frukost. Vi erbjuder även transfer till och från flygplatsen.

Dessutom följer alltid en reseledare med. Jag är så gott som alltid på plats."

När blev du Liverpoolsupporter? 

"I mitten av 80-talet, under Tipsextra-eran, som de flesta andra i min generation. Minns ingen särskild match, men jag har för mig att jag tyckte att tröjorna var jäkligt läckra."

Största upplevelse som supporter? 

"Då måste jag ändå svara första matchen live på Anfield 2002. Vi slog Chelsea med 1-0 efter ett sent mål av Michael Owen. Sedan kan man förstås inte låta bli att nämna Champions League-finalen 2005. En otrolig natt!"

Du har även varit trogen medlem i svenska supporterklubben under många år?

 "Ja, jag tycker att det är en självklarhet att stödja det jobb ni lägger ner. Jag tycker att LFC.nu är en riktigt bra nyhetssajt som även engagerar medlemmarna med olika initiativ som tävlingar och supporterträffar. Shopen Sam Dodds är också riktigt bra."

Och nu är Liverpooltravel.se även officiell resepartner till svenska supporterklubben. Hur känns det?
"Fantastiskt kul och spännande. En ära också. Jag tror att vi tillsammans kommer att leverera en helhetslösning med en snabb och levande nyhetssajt och förmånliga reseerbjudanden. Ni som jobbar med LFC.nu är ju precis som jag dedikerade supporters.
Dessutom kommer vi ju att köra ett par supporterresor ihop kommande säsong, så håll utkik!"

FAKTA:

Namn: Johan Stomberg 

Ålder: 38 

Familj: Sambon Johanna, barnen Maja, 6, Ludvig, 3. 

Bor: Villa i Karlstad

Yrke: VD för Liverpooltravel.se 

Tidigare yrken: Verksam i resebyrå- och flygbranschen under 14 år innan jag startade eget. 

Aktuell: Ny resepartner för svenska supporterklubben, LFC Supporters Club Sweden. Avtalet sträcker sig över fem år.

Gör ett besök: www.liverpooltravel.se eller Facebook: https://www.facebook.com/LiverpoolTravel-621578897932415/?fref=ts

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer