Klopp inför Hammers

Bild till nyheten Klopp inför Hammers
Liverpoolmanagern har träffat pressfolket inför drabbningen mot West Ham. Och han är arg.

Om att Joel Matip tackar nej till Afrikanska mästerskapen:

"Vi hade ett snack redan för några veckor sedan, så det är ingen nyhet för mig. Spelarna måste ta dessa beslut på egen hand. Han har bestämt sig för att inte åka och det är bra för oss. Självklart är jag glad för det.

Om minilägret i Barcelona:

"Det var det bästa vi kunde göra efter förlusten. Normalt åker spelarna hem och är ensamma. Det var perfekt för oss att få vara tillsammans och få träna. Det är en fin stad och solen sken. God mat, 17-18 grader. Vi kunde även se Barcelona-matchen. En perfekt organiserad tripp."

Om kritiken mot Loris Karius:

"Jag har bara hört att han har fått en massa orättvis kritik. Jag har analyserat matchen och det var minst åtta spelare som kunde ha försvarat sig bättre på det sista målet innan Loris blev involverad. Även de bästa målvakterna i världen gör misstag. De Gea gjorde en liknande miss helt nyligen. Så det hjälper mycket att inte lyssna på kritikerna. Stäng öronen."

Om Daniel Sturridges skada:

"Jag har inte en aning om när han är tillbaka. Han har inte börjat träna ännu och kände sig inte hundraprocentig igår. Han kanske kommer att träna idag, men inte ihop med truppen utan med rehab-coachen. Daniel är inte glad åt det här, men sådant är livet som fotbollsspelare. Jag kan bara vänta – det är mitt jobb – men jag kan inte tvinga spelare som är skadade att spela. Jag kan inte heller sätta någon tidsplan för när han är tillbaka. Förhoppningsvis så snabbt som möjligt."

"Det är ingen perfekt situation eftersom Danny (Ings) och Phil (Countinho) är ute med skador. Daniel är inte aktuell för West Ham, men kanske Middlesbrough. Everton? Ja, det vore ju fint, men jag vet inte."

Om förlusten mot Bournemouth:

"Den matchen har hjälpt oss att förstå vad som blir fel med vårt försvar ibland."

"Vid 3-1 slog vi en dålig passning och de gjorde mål. Bournemouth utnyttjade situationen och vi var själva ansvariga för det. Fram till 3-1 spelade vi tillräckligt bra för att vinna, men sedan lät vi matchen rinna oss ur händerna."

Om West Ham:

"West Ham vill ha tre poäng mot oss. Det gör mig arg att bara tänka på det. Jag har sett en hel del av West Ham, speciellt de tre senaste matcherna i detalj. Ingen hade förväntat sig deras tabellsituation. De har skador, men det verkar ju som att alla kommer tillbaka när de möter oss!"

"Men vi vill möta det 'bästa' West Ham!"

"Vi kommer att vara arga på söndag. West Ham blir en tuff utmaning – en intressant match."

Om Sheyi Ojos återkomst:

"Jag har sagt att om han gör det bra så står dörren öppen. Men det gäller ju samtliga spelare."

Om att Michael Beale har lämnat posten som U23-tränare:

"Vi kommer att sakna honom. Han har gjort ett underbart jobb här. Jag har inga nyheter om ersättare. Jag vill bara önska honom all lycka. Det blir en intressant utmaning, men jag är inte säker på att jag skulle ha gjort det själv!"


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer