Klopp om Gomez framtid

Bild till nyheten Klopp om Gomez framtid
Jürgen Klopp har diskuterat framtiden för Joe Gomez. Den unge talangen kommer att bli kvar i Liverpool, trots spekulationer om en utlåning.

Unge Joe Gomez har startat sin resa tillbaka efter sitt långa skadeuppehåll. Han har spelat tre matcher med U-23 och visar redan prov på vilken talang han besitter.

Klopp är ett stort fan av Gomez och har vid flera tillfällen kallat honom "en otrolig talang". Liverpooltränaren tror att den unge mittbacken kommer att dra stor fördel av att träna varje dag på Melwood samt förbättra sin matchfysik med U-23 laget. 

På frågan om en potentiell utlåning svarade han:

"Jag tror inte det. Vi hade ett väldigt bra samtal. Jag tycker att Joe är en fantastisk ung spelare med otrolig talang, men det vet alla redan."

"Han har varit skadad länge och om vi skickar ut honom på lån så kommer han att spela varje match eftersom han är så pass bra. Det är inte vad som behövs i dagsläget, efter skadan krävs återhållsamhet. Spela ibland, vila ibland."

Han fortsätter genom att understryka att Gomez är en viktig del i hans framtidsplaner men att han inte alls behöver känna någon press att ta sig tillbaka så snabbt som möjligt.

"Han är en kille för framtiden, 100%"

"Den här säsongen vet jag inte om han kommer att spela med A-laget. Men han är tillgänglig så om vi behöver honom kommer han att få spela."

"Hans försäsong har redan börjat och han kommer att få speltid med U-23 vilket är väldigt viktigt."

"Joe har missat en stor del av all taktikträning, men nu är han med oss igen så han kan lära sig otroligt mycket. Det är ingen stress för varken honom eller för mig. I nuläget så kommer vi inte att låna ut honom och vad gäller involvering i A-laget får vi vänta och se."

Källa: Liverpoolfc.com


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer