Klopp: Jag har ägarnas stöd

Bild till nyheten Klopp: Jag har ägarnas stöd
Jürgen Klopp har blivit lite ifrågasatt för att det har varit lite aktivitet på transfermarknaden. Han säger att ägarna inte har hindrat honom från att värva spelare.

Jürgen Klopp säger att han har ägarnas stöd ifall han vill värva spelare nu i januari. Klopp tycker att det är svårt att värva de spelarna han verkligen vill ha just nu. Liverpool lyckades inte värva Julian Draxler som nyligen lämnade Wolfsburg för Paris Saint-Germain. Det verkar inte som att Christian Pulisic och Julian Brandt kommer värvas under denna månad. Jürgen Klopp är inte intresserad av några kortsiktiga lösningar.

"Jag måste hela tiden tänka på helheten.", säger Klopp.

"Om vi hade haft tre spelare till för bara någon månad sedan, hade de inte fått så mycket speltid. Då var hela laget i toppform."

"Spelare värvas inte för ett par matcher. Vi måste gå igenom denna period och självklart är Sadio Mane saknad."

"Klart att det har varit trist när Phil (Coutinho) har varit skadad, men nu är han på väg tillbaka. Sedan hoppas vi att han hittar formen igen."

"Både Daniel Sturridge och Joel Matip har varit skadade, vilket är givetvis tråkigt. Men som lag måste man gå igenom detta. "

"Ägarna ska inte kritiseras för att det inte har kommit några nyförvärv. Orsaken är inte att de tycker värvningar är dyra kostnader, vi vill ha in rätt spelare."

Källa: Liverpool Echo


29 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer