"Jag är redo om det behövs"

Bild till nyheten "Jag är redo om det behövs"
Efter att Nathaniel Clyne drog på sig en skada fick unge Trent Alexander-Arnold ta platsen på högerbacken i Liverpools startuppställning, något han säger att han gärna fortsätter med även mot Swansea.

Om den skadade muskeln mellan de två revbenen på högerbacken Clyne inte skulle bli helt återställt innan Swanseamatchen är Alexander-Arnold redo att spela sin tredje match i rad.

"Jag tror alla fokuserar på att ta tre poäng mot Swansea men vi vet att det inte blir lätt"

"Swansea kommer komma hit och försöka spela sin fotboll. Detta är något vi måste vara förberedda på. I hela Premier League finns det världsspelare så man får vara beredd på att få en ny uppgift varje vecka. Det kan vara i luften eller att du utmanas en och en. Du kommer hela tiden bli satt på prov, detta måste jag vara medveten om." 

Liverpool, som snart har gått ett helt kalenderår utan att förlora på Anfield i alla turneringar måste se till att vinna mot både Swansea och Southampton innan milstolpen nås.

"Med den stämningen som är på stadion och spelstilen vi har gör att alla lag får problem mot oss på Anfield. Ju hårdare vi kämpar för publiken desto bättre stämning blir det, vilket i sin tur leder till mer energi på planen och att allting blir bättre. Detta minskar chansen för motståndarna att ta poäng"

Philippe Coutinho startar troligtvis sin första Premier League match imorgon sedan november och Trent Alexander-Arnold menar att detta är en stor fördel för de röda.

"Han är en otrolig spelare och kan göra otroliga saker med bollen. Det ger alla mer självförtroende när han är på plan, vi vet att han kan få saker och ting att hända i matchen."

"Det såg vi mot Manchester United, vi blev tillbakapressade men direkt när han (Coutinho) kom in så påverkade han spelet och gjorde det enklare för oss andra."

källa: Liverpool.no


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer