"Hoppet är tillbaka"

Bild till nyheten "Hoppet är tillbaka"
LFC-Podden möter upp för ett nytt färskt avsnitt i den lite hoppande schemaläggningen som detta täta matchande ger. Du hör allt om 1-1-matchen mot Chelsea och panelen levererar sina topp 6. Dessutom uppladdning inför Hull och en stor diskussion om läktarsituationen på Anfield. Mycket nöje!

Efter en historiskt usel period var det ett Liverpool och Anfield som fått förnyat liv när Chelsea kom på besök i tisdags och veckans panel summerar en händelserik match som ändå gav hopp om en ljusnande framtid. 

Dessutom bjuds det på en stor diskussion om läktarsituationen, där fansen ofta tjafsar med varandra inbördes om vem som bidrar med mer eller mindre till stämningen på Anfield.

Det blir också snack om panelens tro på Topp 6-lagen i övrigt och varje panelmedlem ger en liten redogörelse för hur de per idag skulle tippa topp 6. Kan vara värt att ta rygg på något! 

Givetvis blir det också ett uppsnack inför bortamatchen mot ett pånyttfött Hull City på lördag.  

Ni kan lyssna på avsnittet direkt via spelaren nedan, eller så kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcaster!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer