Podden lyrisk efter Spurs

Bild till nyheten Podden lyrisk efter Spurs
LFC Podden är återigen tillbaka och efter många tunga veckor var det äntligen dags att sjunga upp i dur. Det blir en fullspäckad timme med allt om den härliga segern mot Tottenham.

Det var ett återupplivat Liverpool som spelade Tottenham av banan i lördags och det är en pod-panel som verkligen drar på smilbanden så att de hörs hela vägen genom mikrofonerna. Det blir massvis med detaljer från den härliga segern, men också ett uppmärksammande av en annan härlig vinst. 

Panelen pratar också om vad detta kan ge för resten av säsongen och dessutom presenterar man hur ni där hemma har chansen att vara med i utlottningen av matchbiljetter till Anfield under 2017/2018. Bara en sån sak!

Ni kan lyssna på avsnittet direkt via spelaren nedan, eller så kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter

Det är även på Twitter ni från och med Tisdag 14/2 kommer att kunna läsa mer om chansen att vinna två matchbiljetter till Anfield. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer