"Jag spelar där Klopp vill ha mig"

Bild till nyheten "Jag spelar där Klopp vill ha mig"
I en intervju med Liverpool Echo pratar James Milner om sin säsong som vänsterback och vad han tror om nästa säsong.

Vicekaptenen berättar i intervjun att det är upp till Jürgen Klopp att tala om var han ska spela men att han trivs bäst på mittfältet.

"Det är något tränaren får avgöra, jag är en Liverpoolspelare och jag önskar att spela så mycket som möjligt för denna klubb." 

"Jag har bevisat denna säsong att jag spelar där tränaren anser att jag passar in bäst att spela och vilken position det är, det är helt upp till honom även om jag trivs bäst på mittfältet." Säger Milner 

31-åringen var med på flyget som lyfte till Sydney för uppvisningsmatchen mot Sydney FC på onsdag och har sin syn på vad han tycker om vilka nyförvärv som kommer till klubben under sommaren.

"Jag tycker det är brist på respekt när man säger att Champions League är enda anledningen till att man skriver på för Liverpool FC. Med den historia, den manager och de spelarna vi har i klubben tycker jag det är brist på respekt om man bara kommer hit för att spela Champion League." fastslår Milner 

"Kanske gör det klubben lite mer attraktiv att spela Champion League men du måste ju komma hit och leverera också. Det är inte enkelt att kvalificera sig för turneringen, jag menar titta bara på de lag i England som missade chansen i år."

"Men vi har lyckats att uppnå detta. Vi startade säsongen fantastiskt sedan hade vi ganska höga toppar och en del djupa dalar men i slutändan gjorde vi en bra säsong." avslutar James Milner.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer