Sköt England till semi

Bild till nyheten Sköt England till semi
Färska nyförvärvet Dominic Solanke blev matchhjälte när England tog sig vidare till semifinal i U20-VM i Sydkorea. Se målet här.

19-årige Solanke spelade från start mot Mexiko och matchens enda mål kom tio minuter in i andra halvlek; ett lågt skott från cirka 14 meter som tog på foten på keepern och sedan upp i högra krysset.

Det var Solankes andra mål i U20-VM – se klippet nedan.

En kvart från slutet, sedan England fått en gubbe utvisad, fick Ovie Ejaria komma in med uppdrag att eliminera en mexikansk slutforcering, vilket han lyckades med.

Sheyi Ojo satt på bänken hela matchen.

England ställs nu mot Italien i semifinalen, kl 13:00 på torsdag. Tre timmar tidigare spelas den första semin mellan Venezuela och Uruguay.

Inget av dessa fyra länder har tidigare lyckats vinna U20-VM.

Match om tredje pris och final spelas på söndag.

Brooks Lennon, som lånades ut till Real Salt Lake i våras, och hans USA förlorade mot Venezuela efter förlängning igår.