Gerrard: "De måste vara besatta"

Bild till nyheten Gerrard: "De måste vara besatta"
Steven Gerrard menar att dagens unga talanger måste vara av absoluta världsklass för att slå sig in i Liverpools förstalag.

I början av juli tar Steven Gerrard över som tränare för Liverpool U18. Det råder inga tvivel om att Liverpool-legendaren ser fram emot att komma igång.

"3 juli kommer de in för att bli testade, så vi kommer nog igång på planen 4 eller 5 juli."

"Jag är väldigt, väldigt exalterad och vi får se hur det går. Jag kan inte vänta på att få dra igång."

"Vi planerade under slutet av förra säsongen så alla vet vad som gäller under den första månaden, allt är förberett. Jag har tur som så bra människor i min stab som har hjälpt till. Jag kan inte bärga mig."

Steven Gerrard, som själv spelade 710 matcher för Liverpool, vet mer än någon annan vad som krävs för att lyckas.

"Det finns mycket talang här, men jag har sagt det förr och säger det igen; för att spela i Liverpools förstalag krävs det att du är av världsklass-kvalitet. Jag tror att det har förändrats, för 10-15 år sedan så kunde man spela i A-laget om man var väldigt bra. Idag är det inte tillräckligt eftersom de spelare som är där håller världsklass. För att ta en plats av någon annan måste du själv vara en världsklasspelare."

"Värderingarna i klubben kommer aldrig att ändras, så jag kommer inte in för att försöka att förändra dem. Det kommer vara som förut, men jag kommer berätta för dem att de varje dag måste vara besatta av att spela för Liverpools A-lag."

Steven Gerrard berättade också om vilka som kommer att vara en del av hans stab.

"Tommy Culshaw kommer att vara min assistent. Vi vet allt om varandra så jag tror att han kommer vara en perfekt partner."

"Jag tappade min fystränare (Conall Murtagh), då han flyttades till Melwood. Jag ringde Jürgen och frågade om jag kunde få Jordan Milsom, som jag jobbat med tidigare. Enligt mig är han en av de bästa på området."

Källa: Liverpool.no


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer