En miljard i försäljningar

Bild till nyheten En miljard i försäljningar
Echo skriver att Liverpool hoppas att casha in en miljard på spelarförsäljningar, något som LFC.nu var inne på redan i maj.

Lokaltidningens reporter James Pearce listar tio spelare som kan komma att försvinna i sommar. Inga överraskningar egentligen, vilket vi var inne på redan den 5 maj:

http://www.lfc.nu/nyheter/35493/till-salu-for-totalt-85m

# Mamadou Sakho värderas till runt £25-30M. Fransmannen uppvaktas av Crystal Palace men hoppas att gå till en klubb som kan erbjuda Champions League-fotboll.

# Daniel Sturridge till £20-25M. Inga kända bud ännu och Liverpool söker inte heller aktivt att sälja sin anfallare.

# Alberto Moreno till £15M. LFC har redan tackat nej till ett bud på £11M från Napoli. Spanjoren vill dessutom hem till La Liga.

# Lazar Markovic värderas till £15-20M. Klubben hoppas att få tillbaka slantarna de lade ut för honom från Benfica för tre år sedan efter serbens pigga sejour i Hull under våren. Watford lär vara intresserade.

# Kevin Stewart till £10M. Uppvaktas av flera klubbar, bland annat Brighton, WBA och Newcastle.

# Lucas Leiva till £5M – om han väljer en europeisk klubb. Återvänder han hem till Gremio kommer summan att sjunka.

# Jon Flanagan, Cameron Brannagan, Pedro Chirivella och Connor Randall är andra spelare som med största sannolikhet kommer att få besked att de kan söka sig nya klubbar.

Noterbart: LFC har redan sålt Andre Wisdom till Derby County för £2,5M. En summa som kan öka till £4,5M med diverse klausuler.
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer