"Vi förtjänar Champions League-spel"

Bild till nyheten "Vi förtjänar Champions League-spel"
Dejan Lovren menar att mycket handlar om mentalitet, och tror att Liverpool kommer att göra en ännu bättre säsong än den förra.

"För varje dag som går mognar du och förstår bättre vad managern vill. Vi vet exakt vad vi måste göra. Det handlar om mentalitet. Om vi ligger under med 1-0 så kan vi inte dra ner på tempot, vi måste ha tron på oss själva tills domaren blåser av matchen," sa Dejan Lovren till Liverpoolfc.com

Lovren menar att förra säsongen var som en berg-och dalbana.

"Vi hade mycket skador, och folk runt omkring sa att vi inte hade tillräckligt med kvalitet i truppen. Vi visade prov på karaktär och alla spelare visste att de kan spela för det här laget. Det är vår största styrka," menar Kroaten.

Lovren fick frågan om det kommer att bli en stor säsong för Liverpool, och mittbacken är säker på sin sak.

"Huvudmålet är att göra det bättre än förra säsongen. Vi har lärt oss från fjolåret och kommer att vara smartare den här gången.  Vi kommer att vara bättre."

"Man kan se det i ögonen på alla här - de är hungriga och vill bli bättre. Självklart kommer det att finnas svåra matcher nu också, men jag tror att alla tänker positivt. Det är det enda sättet att förbättra sig på."

28-åringen ser fram emot att återvända till Europa under denna säsong.

"Jag tror att vi behöver det. En klubb som Liverpool ska spela i Champions League, särskilt baserat på förra säsongen. Den var upp och ner men vi förtjänade att kvalificera oss."

"Nu gör vi allt vi kan för att nå gruppspelet. Det är det alla vill, så förhoppningsvis kan vi klara av det."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer