"Stödet är galet"

Bild till nyheten "Stödet är galet"
Dominic Solanke har snabbt funnit sig till rätta i Liverpool, och är överväldigad av fansen runt om i världen.

Under försäsongen har Dominic Solanke imponerat på Jürgen Klopp och efter vinsten mot Athetlic, och ytterligare ett mål för Solanke, sa tysken att 19-åringen är 'redo för seniorfotboll.'

"Det har varit otroligt, och jag har funnit mig tillrätta med grabbarna ganska snabbt. Alla fick mig att känna mig välkommen på en gång," säger Solanke till LFCTV.

Den store forwarden gjorde sitt tredje mål för Liverpool när han nickade in 3-1 efter Ragnar Klavans fina inlägg. Han berömmer leveransen från estländaren.

"Jag vet att han har bra inlägg och att han kan se passningsmöjligheter. Jag hade en liten öppning mellan de två försvararna och visste att om inlägget gick över den första, skulle jag vara först på bollen, och han klarade exakt det, så det tackar jag honom för."

"Jag är väldigt nöjd, vi visste att detta var den sista träningsmatchen, så vi ville avsluta med stil. Vi lyckades vinna matchen, och personligen var det härligt att få göra mål."

Under bara en månads tid i klubben har anfallstalangen låtit sig imponeras av Liverpool-supportrarna.

"Fansens stöd är galet. Det var överväldigande då man såg alla supportrar i Hong Kong, Tyskland och så här (Dublin). Man ser bara röda tröjor överallt. Stödet är otroligt, och man kan se att alla grabbarna är tacksamma för det."

"Att resa runt har gett mig mycket olika erfarenheter som har hjälpt mig."

Nu ser han fram emot en säsong som Klopp antyder kommer att bli full av speltid.

"Vi har många matcher på kort tid, så vi behöver allihopa. Alla ser fram emot det."


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer