Föredrar Liverpool

Bild till nyheten Föredrar Liverpool
Virgil van Dijk rapporteras vilja till Liverpool, men både Arsenal och Chelsea står redo om Southampton vägrar sälja till Merseyside-klubben.

Igår lämnade Virgil van Dijk in en formell transfer request där han krävde att klubben säljer honom.

Han publicerade också ett pressmeddelande som var formulerat på ett sätt att det är svårt att se att han skulle kunna spela för Southampton igen.

Paul Joyce i The Times skriver att de som bestämmer på St. Mary's fortfarande står fast vid att spelaren inte är till salu.

Han skriver vidare att de kommer att bli testade över sin ståndpunkt, då klubben kan säkra sig en övergångssumma på mellan £50 och £70M för en spelare som ytterligare har förvärrat sitt förhållande till klubben.

Det efter en sommar där han har tränat på egen hand och inte varit en del av försäsongen med sina lagkamrater och den nye tränaren Mauricio Pellegrino.

The Times-journalisten skriver att van Dijk vill till Liverpool. På Anfield blev man tidigare i somras tvungna att släppa intresset för spelaren, trots att det kom rapporter om att han hade bestämt sig för att spela för Jürgen Klopp, efter att ha blivit länkad till alla storklubbar i landet.

Under den senaste veckan har det rapporterats om att Chelsea står redo med ett bud på £50 eller £60M.

Paul Joyce skriver också att Arsenal vill ha 26-åringen, och att de bägge London-klubbarna hoppas att Southampton kommer att vägra att sälja till Liverpool på grund av det som hände tidigare i somras. 

Joyce tror inte att denna transfer-saga kommer att lösas inom den närmsta framtiden.


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer