Echo: "Vill inte sälja"

Bild till nyheten Echo: "Vill inte sälja"
Liverpool FC avser att behålla Philippe Coutinho. Brasilianaren går nu en kamp mot klockan för att bli kvitt sina ryggproblem innan premiären på lördag.

Liverpool-ledningen är fortsatt fast beslutna om att behålla Coutinho. Det skriver Liverpool Echo.

Liverpool-ledningen har förnekat de rapporter från Spanien att de röda ska vara inblandade i förhandlingar med en delegation från Barcelona. 

Liverpool insisterar att det inte pågår samtal, eftersom de inte har förändrat sin ståndpunkt. Coutinho är inte till salu för något pris under sommaren.

Coutinho återvände till Melwood som planerat under tisdagen efter att Jürgen Klopp gett sin trupp två dagars ledigt efter den sista försäsongsmatchen. 

25-åringen tränade inte med lagkamraterna då han fortsatte sin behandling för ryggproblemen som tvingade honom att avstå matchen i Dublin.

Det finns inga problem eller oroligheter vad gäller Coutinhos attityd. Han har gett allt på träningarna under försäsongen och visade sin klass i matcherna mot Hertha Berlin och Bayern München.

Echo menar att Philippe Coutinho skulle ta chansen att gå till Barcelona om klubbarna skulle komma överens om en övergångssumma, han har dock informerats av Jürgen Klopp att det inte kommer att ske.

Som det ser ut nu, enligt Echo, är det inte troligt att Coutinho skulle lämna in en transfer request. Han vill inte vara respektlös mot den klubb som gav honom chansen att starta om karriären på nytt efter en tuff tid i Inter.


43 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer