"Vi behöver inte sälja"

Bild till nyheten "Vi behöver inte sälja"
Jürgen Klopp påpekar återigen att Liverpool inte är en säljande klubb.

"Liverpool är inte en klubb som måste sälja sina spelare. Det är skrivet i sten," säger Jürgen Klopp till Sky Germany när han får frågan om Coutinho-situationen.

"Det finns heller ingen smärtgräns ekonomiskt."

"Målet är att ha det bästa möjliga laget, så vi vill behålla våra spelare och köpa in nya, det är vår plan."

"En övergång handlar också om timing, och om du har möjlighet eller behov att agera efter en försäljning. Du måste fråga dig själv om du har tid att agera. Bara för att en klubb vill ha någon, är vi inte i en sådan situation att vi behöver att tänka på det."

Igår under kvällen avslog Liverpool det andra budet från Barcelona. Det ska ha varit ett totalt värde av 100 miljoner euro, med 85 miljoner omedelbart plus 15 miljoner genom klausuler. 

Det första budet från Barcelona, på 80 miljoner euro, avslogs inom redan efter 45 minuter. 

Denna gång ska det ha gått ännu snabbare, om man ska tro Guillem Balague. han meddelar att Liverpool avslog budet på 35 minuter. 

Den spanske fotbollsexperten skriver också på Twitter att Liverpool är fast beslutna om att inte sälja. Även ett tredje bud kommer att bli avslaget. 

Han fortsätter genom att skriva att Barcelona påpekat att de kanske kommer tillbaka, men att de letar efter alternativ. Barcelona visste hela tiden att detta inte skulle bli enkelt, och de falska historierna om att en övergång var nära att slutföras kommer inte från dem.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer