Kelly: Känns fortfarande konstigt

Bild till nyheten Kelly: Känns fortfarande konstigt
På lördag ska Martin Kelly spela mot moderklubben på Anfield för fjärde gången. De senaste tre besöken har till råga på allt gett Kelly och Palace full pott – nio poäng!

27-åringen kom till akademin redan som 7-åring och fick totalt med sig 62 matcher i Liverpooltröjan innan han lämnade för Crystal Palace i augusti 2014. 

"Det är märkligt att komma tillbaka. Det är min barndomsklubb och min dröm var alltid att spela för Liverpool", säger Kelly.

"Det är alltid speciellt att återvända. Det var väldigt märkligt första gången, men nu blir det fjärde besöket så jag har blivit lite mer van."

De tre senaste besöken på Anfield har alltså genererat i full pott, nio poäng.

"Dessa tre matcher har varit bra för en neutral åskådare, men inte speciellt bra för Liverpoolfansen", konstaterar han.

"Vi brukar kunna få med oss bra resultat mot storklubbarna. Vi har har låtit Liverpool ha bollen och så har vi utnyttjat vår fart på kontringar. Det har fungerat bra tidigare."

Senast lagen möttes var i semifinalen i Premier Asia Trophy i juli, en match som Liverpool vann med 2-0. Kelly spelade bara den sista kvarten.

Han lägger inte särskilt mycket vikt vid matchen i Hong Kong.

"Försäsong är något helt annat än Premier League. Då handlar det att komma i form. Det var ett bra test och förhoppningsvis har det gett oss bättre insikt på hur vi ska spela mot Liverpool på Anfield."

Källa: Liverpoolfc.com


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer