Klopp inför Palace

Bild till nyheten Klopp inför Palace
Daniel Sturridge spelklar – men inget nytt kring "Coutinho Gate". Det var Jürgen Klopps främsta budskap på presskonferensen inför Crystal Palace. Se videoklippet här.

Kortfattad översättning

Om skadeläget

"Daniel... yes, han ser ut att bli tillgänglig. Han var involverad i en hel träningsakt igår (onsdag). Han ser bra ut. Coutinho har inte tränat. Han är fortfarande skadad."

Om Barcas Coutinho-jakt och Pep Seguras uttalanden*

"Jag förstår inte varför andra människor säger som de säger. Jag känner inte honom ens. Jag har aldrig mött honom.

Vi har redan sagt vad vi vill ha sagt. Det finns ingenting nytt att rapportera. Ingen har sagt till mig att situationen har förändrats sedan vi senast snackades vid."

Om Coutinho

"Jag har inget att säga om hans inställning. Han har en ryggskada. Vårt medicinska team har ingenting att klaga på.

Vi är inte dumma, vi vet att det är en svår situation, men det finns inget att tillägga. Det är inte alltid enkelt för mig och säga vad som är 100 % sant, även om jag inte gillar att ljuga. Men den här gången är det inte tillfället."

Om Palace-matchen

"Jag ser verkligen fram emot att få spela på Anfield. Det är vårt ställe. Det känns som det var länge sedan vi spelade här. Jag känner Frank de Boer från hans tid i Ajax. Vi får se vad han kommer att ta med sig. För vår del handlar om att få ett resultat."

Om transfers

"Marknaden är tuff över hela världen. Givetvis värderar vi vad vi kan uträtta. Om transferfönstret hade stängt igår skulle jag ändå ha ett lag som jag gillar och som kan spela fotboll."

Om Andy Robertson

"Han är bra för ögonblicket och utvecklar sig hela tiden. Han har funnit sig väl tillrätta. Allt är great från min sida, men han kom in sent och behöver vänja sig vid vår spelstil."

* Barcelonas general manager Segura har till spanska medier uttalat sig om klubben är nära att slutföra en övergång för Coutinho

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer