Barca ger sig inte

Bild till nyheten Barca ger sig inte
Barcelonas sportdirektör Robert Fernandez erkänner att det blir tufft att köpa loss Philippe Coutinho eftersom han saknar utköpsklausul. Likväl förbereds ett tredje bud.

Gång på gång har ägarna FSG och Jürgen Klopp fastslagit: NOT FOR SALE!

Enligt Liverpool Echos välinformerade reporter James Pearce planerar Barca ytterligare ett bud, efter att ha fått avslag på £72M och £90M.

Men i samma mening tillägger reportern:

"LFC säljer inte. Oavsett vad Barcelona kommer tillbaka med, om det £100M eller £120M, så kommer det att förkastas. "

Barcelonas sportdirektör medger också att det blir tufft att få loss Coutinho – som betraktas som den naturlige ersättaren efter Neymar – då han saknar utköpsklausul i kontraktet.

"Vi förhandlar med klubbar, men vi är medvetna om hur svårt det är. Dembele och Coutinho är speciella spelare som vi gillar och har gillat länge. De har kvaliteten, rätt ålder och kan anpassa sig till vårt spel. De skulle passa perfekt här. Med respekt för Liverpool och Dortmund så behöver man tid när det handlar om förhandlingar, att komma i en bra situation för spelarna och för oss själva", säger Robert Fernandez.

"Vi har fortfarande lite tid och skulle gärna skynda på det hela. Men det är klubbarna som har sista ordet om vi till slut ska få de två spelarna."

Det faktum att Luis Suarez skadade sig i Supercup-förlusten mot Real Madrid i torsdags (borta en månad minst) har ytterligare ökat behovet av förstärkningar.

Trovärdige spanske journalisten Guillem Balague konstaterar också att Coutinho inte är nära något avtal.

"När Pep Segura, Barcelonas general manager, igår kväll sa att ett avtal är nära är jag säker på att det gäller Dembele. Segura vet att Liverpool inte har ändrat ståndpunkt när det gäller Coutinho. De säljer inte".

Källa: Echo, SkySports


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer