– Ge honom chansen mot Maribor

Bild till nyheten – Ge honom chansen mot Maribor
​Efter matchen med stort M är Podden tillbaka och dissikerar insatsen mot rivalerna från Manchester. Vad tyckte man egentligen om insatsen och vad kunde Klopp och Liverpool gjort annorlunda?

Detta och mycket mer står på veckans agenda och vad gäller matchen mot United pratas det om allt ifrån taktisk inställning, försvarets hanterande av Romelu Lukaku och om Klopp verkligen gjort rätt byten när matchen var där för att vinnas.

Det pratas också om en pigg Oxlade Chamberlain och podden är eniga i att det kan vara läge att ge honom chansen från start mot Maribor. 

CL-matchen i Slovenien snackas upp generellt och sedan sätts även siktet mot Wembley och söndagens match mot Spurs.

Kan Liverpool stoppa Harry Kane? Och stå för ännu en fin insats mot Tottenham. Ett lag som blivit lite av ett favoritlag för Liverpool de senaste åren.

Detta och mycket mer i veckans avsnitt. Det är bara att spinna igång det i spelaren nedan. 

Ni kan såklart också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer