Ejaria öppnade målkontot

Bild till nyheten Ejaria öppnade målkontot
Ovie Ejaria har gjort sitt första mål för Glasgow Rangers och Marko Grujic har debuterat för Hertha Berlin. Här hittar du en rapport om de utlånade.

Den gänglige 20-åringen gjorde 3-2-målet för "The Gers" i 3-3-matchen borta mot Motherwell på söndagen.

Ett frustrerande resultat för managern Steven Gerrard, med tanke på att hemmalaget kvitterade på övertid på Fir Park. Å andra sidan är han fortfarande obesegrad på posten.

Ovie Ejaria följde därmed upp den starka insatsen i Europa League-mötet mot Ufa (1-0-seger) tidigare under veckan.

– Jag tycker att han var magnifik på mittfältet, hans starkaste 90 minuter för oss hittills, berömde Gerrard efter matchen mot ryssarna.

Yttern Ryan Kent spelade 77 minuter på Ibrox och tycks dela fansen i två läger efter sina blandade insatser så här långt. Kent blev sittande på bänken hela matchen i söndagens ligamöte.

Kommande söndag väntar en betydligt svettigare uppgift – derbyt mot Brendan Rodgers Celtic.

* Ejaria jublar i regnet på Fir Park.

Övriga

* Målvakten Adam Bogdan spelade hela matchen när hans Hibernian fick 1-1 hemma mot Aberdeen och ungraren gjorde sina saker bra, enligt rapporterna.

* Danny Ings startade för Southampton hemma mot Leicester, men klev av i den 70:e minuten och slapp därmed vara på banan när Harry Maguire slog in det snöpliga segermålet för gästerna (2-1) på övertid.

* Ben Woodburn fick bara ett fyraminuters inhopp då Sheffield United bortabesegrade Bolton i Championship med 3-0.

* Marko Grujic debuterade för Herttha Berlin i Bundesliga med ett tvåminutersinhopp i 1-0-segern över Nürnberg.

* Taiwo Awoniji hoppade också in, i mitten av andra halvleken, när Gent lyckades vända och vinna mot Lokeren med 2-1 den belgiska högstaligan.

* Herbie Kane spelade hela matchen när Doncaster kryssade 0-0 hemma mot Portsmouth i League One.

* Målvakten Shamal George satt på bänken när Tranmere hemmabesegrade Port Vale med 1-0 i solgasset på Prenton Park.