Ancelotti hoppas på repris

Bild till nyheten Ancelotti hoppas på repris
– Anfield är en vacker arena, säger Napolis rutinerade manager Carlo Ancelotti inför vinna-eller-försvinna-matchen mot "The Reds".

– Det är den bästa stadion i världen när det gäller atmosfär. En arena som alla vill spela på. Det kommer att vara många Liverpoolsupporters, men också 3000 från Napoli och många fler som tittar på runt om i världen, fortsätter han.

Ancelotti var annars lite hemlighetsfull på presskonferensen.

– Jag vet vad vi vill uppnå ur en taktisk synvinkel. Jag vet inte vad Liverpool planerar att göra. Allt vi vet att dom har hemmamatch och kommet att spela med intensitet.

– Vi tänker också prova att ha hög intensitet. Vi har inte kommit hit för att lägga oss på försvar, vi ska spela vårt spel. Det är två viktiga faser i fotboll, anfallsspel och försvarsspel, och vi måste se till att göra det riktigt.

Fjäder i hatten

– Vi vet också vad som står på spel. Vi kan ta med oss en del positivt från den första matchen i Napoli, som har gett oss tro och självtillit. Vi hoppas kunna göra en liknande match.

– Liverpool kommer att spela med ett fantastiskt stöd och har startat riktigt bra i ligan. Klopp vet att de måste göra en stor prestation om de ska få med sig det resultat de behöver.

– Han ändrade nyligen system, men jag tror inte det kommer påverka särskilt mycket hur han vill spela mot oss.

– Jag kommer att säga åt mina spelare att de måste trivas därute och vara stolta. Kan vi uppnå det vi vill så kommer det att vara en enorm fjäder i hatten.

Napoli är obesegrade i tolv raka matcher i liga- och cup och ligger på andra plats i Serie A efter Juventus.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer