Gakpo: Jag har tagit till mig kritiken

Bild till nyheten Gakpo: Jag har tagit till mig kritiken
Cody Gakpo utsågs till något av en syndabock i sociala medier efter att Manchester United slog ut Liverpool i FA-cupen. Själv tar han kritiken med ro.

Den 24-årige nederländaren har egentligen fått utstå (lite väl mycket) kritik från fansen under hela vintern. Men aldrig så hårt som när han hoppade in i cupförlusten mot Man United mot Old Trafford strax innan landslagsuppehållet.

Sky Sports-experten Jamie Carragher skrädde inte orden och anklagade Gakpo för att han "inte tog i". Inlägget på X, före detta Twitter, gillades av nästan 41 000. 

Gakpo har naturligtvis läst vad som skrivits. 

– Jag är medveten om den situation (kritik) som har uppstått och som pågår. Det finns förväntningar på mig. Som person tittar jag alltid vad jag kan göra bättre och hur jag kan utveckla mig själv. Så är det fortfarande, säger anfallaren i en intervju med Voetbal International. 

– Det finns saker som har gått bra och det finns saker som jag behöver jobba hårdare med, saker som behöver utvecklas. Det är jag 100 procent inställd på. När det gäller övergången (till Liverpool) är jag egentligen inte bekymrad om den har varit lyckad eller inte. 

Fyra färre än Nunez

Även om det är uppenbart att Gakpo inte har varit i allra bästa form efter årskiftet, så känns kritiken lite väl hård emellanåt.

Trots allt handlar det om en säsong där han har åkt in och ur startelvan, spelat på fyra olika positioner och ändå noterat sig för 13 mål på 42 matcher, varav 25 från start.

Det är bara fyra färre än Darwin Nunez. 

Vad anser ni? Får Gakpo för mycket kritik?

🚩

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer