Jublet kom av sig för U23

Bild till nyheten Jublet kom av sig för U23
Reserverna skapade chans på chans på Anfield, men det räckte inte mot Tottenham.

Efter bara 0-0 i PL2-premiären borta mot Brighton blev det bara 1-1 mot Tottenham hemma igår kväll, trots att Neil Critchleys unga manskap spelade mot tio man i stort sett hela matchen.

Det sumpades chanser på löpande band och målskytten (bilden) Bobby Adekanye – 1-0 i den 14:e minuten – kunde ha gjort tre hattricks med lite bättre skärpa. Nederländaren ska ändå ha cred för att han hela tiden var där och nosade.

Pedro Chirivella var bra på mitten och visade att han hör hemma på högre nivå än U23. Det mesta talar också för att spanjoren lämnar klubben innan 31 augusti.

Gästerna försvarade sig heroiskt och hade också en suverän Marcus Edwards (1-1 i den 23:e minuten) ute till höger. Han hade kunnat vinna matchen åt Spurs om det inte var för Kellehers fantastiska räddning.

Resultatet måste ändå ses som en enorm besvikelse, med tanke på att U23 spelade mot tio man så länge, efter utvisning på Tottenhams Ayoma i den 3:e minuten för hands på mållinjen. Den efterföljande straffen brände alltsåAdam Lewis över.

Liverpool U23: Kelleher–Whelan, Phillips, Johnston, Lewis–Chirivella, Christie-Davies (Coyle 74), Virtue–Adekanye, Jones, McAuley (Millar 65)

Avbytare: Atherton, Masterson, Gallacher

* Noterbart är att Rafael Camacho saknades. Okänt varför.