Tre utlånade fann nätmaskorna

Bild till nyheten Tre utlånade fann nätmaskorna
10 av 11 utlånade spelare var i aktion under den gångna veckan. Här hittar du en rapport.

Danny Ings spelade hela matchen när Southampton förlorade med 2-1 mot Everton på Goodison Park. "Ingsy" slog in reduceringsmålet i den 54:e minuten – hans första för barndomsklubben.

Han hade också en jättechans tidigare under matchen, men skottet tog i ribban.

Southampton's Danny Ings during the Premier League match at St Mary's, Southampton (Andrew Matthews/PA Wire/PA Images)

Nigerianen Taiwo Awoniyi (nedan) gjorde i veckan sitt första mål för KAA Gent – och sitt första någonsin i Europaspel – när polska Jagiellona besegrades med 3-1 i Europa League. Belgarna är nu klara för fjärde kvalrundan.

I söndags spelade Awoniyi första halvlek när Gent hemmabesegrade Eupen med 3-2 i ligaspelet, men den här gången gick han mållös av banan.

Gent's Taiwo Awoniyi celebrates after scoring during a soccer game between Belgian club KAA Gent and Polish team Jagiellonia Bialystok, Thursday 16 August 2018 in Gent, the return leg of the third qualification round for the Europa League competition. BELGA PHOTO BRUNO FAHY

Den colombianske ytterbacken Anderson Arroyo – som är på lån i Real Mallorca B-lag – gjorde sitt första – och matchens enda – mål för klubben på nick i premiärsegern över Poblense.

Harry Wilson of Derby County during the Pre Season Friendly match at the Pride Park Stadium, (James Wilson/Sportimage via PA Images)

Harry Wilson har ännu inte imponerat sedan låneövergången till Derby, men i veckan låg han bakom en assist i 2-0-segern över Oldham i Ligacupen.

Han missade dock lördagsmatchen i ligan (1-2-förlust borta mot Millwall) på grund av en muskelskada, men managern Frank Lampard räknar med att walesaren är tillbaka nästa helg.

CHESTER, ENGLAND - Saturday, July 7, 2018: Liverpool's Ben Woodburn during a preseason friendly match between Chester FC and Liverpool FC at the Deva Stadium. (Pic by Paul Greenwood/Propaganda)

Ben Woodburn har mest agerat inhoppare i Sheffield United under inledningen av säsongen, men i veckan kom hans första starter.

Dels spelade han hela matchen i Ligacupmötet mot Hull (förlust 4-5 på straffar) men Woodburn satte åtminstone sin straff.

I veckan fick han sin riktiga debut i Championship och hjälpte "The Blades" till en 2-1-seger hemma på Bramall Lane. Woodburn blev dock utbytt i paus.

* * * * *

Herbie Kanes imponerande debut för Doncaster förra helgen följdes upp av en 2-1-seger mot Scunthorpe i Ligacupen i tisdags. Återigen imponerade Kane med fint mittfältsspel.

Han spelade även i lördagens ligamatch mot Burton (0-1-förlust), men blev utbytt i den 59:e minuten. Det var för övrigt Rovers första förlust i League One.

* * * * *

Målvakten Shamal George debuterade för Tranmere Rovers den gångna veckan och fick det svettigt direkt.

Blackburn vann Ligacupmötet med 3-1 och George kunde inget göra åt ålen.

I helgens ligamatch borta mot Swindon var han tillbaka på bänken.

Rangers Oviemuno Ejaria during the UEFA Europa League third qualifying round, first leg match at Ibrox, Glasgow. (Jeff Holmes/PA Archive/PA Images)

I Skottland spelade Ovie Ejaria (bilden ovan) och Ryan Kent i Europa League-kvalet borta mot Maribor (0-0) i veckan och Rangers är nu vidare till fjärde ronden efter 3-1 sammanlagt.

Ejaria fick 68 minuter på banan och byttes ut mot just Kent.

I söndagens Ligacupseger mot Kilmarnock (3-1) spelade duon hela matchen och där är Rangers klart för kvartsfinal.

Steven Gerrard är för övrigt fortfarande obesegrade som manager.

* * * * *
Den mer eller mindre bortglömde keepern Adam Bogdan gjorde comeback för Hibernian efter skada i veckans Europa League-match mot Molde. Ungraren kunde dock inte hindra norrmännen från att vinna med hela 3-0.

Bogdan missade sedan söndagens Ligacupmöte mot Ross County. Enligt uppgift är han ännu inte riktigt återställd från höftskadan.