Ung högerback deltog på fredagens träning

Bild till nyheten Ung högerback deltog på fredagens träning
Inför söndagens hemmamatch mot Manchester United råder det problem på högerbackspositionen. Tre spelare som kan spela på positionen är skadade och då har Klopp valt att låta en ung högerback få träna med A-laget dagarna innan matchen.

Den unge nederländaren Ki-Jana Hoever deltog lite överraskande på fredagens kvällsträning, då det var bara två dagar innan rivalmötet med Manchester United. Jürgen Klopp har stora skadebekymmer på högerbackspositionen inför söndagens match på Anfield. Både Trent Alexander-Arnold och Joe Gomez är skadade, samtidigt som Nathainel Clyne bara har tränat i tre dagar efter tre veckor skadefrånvaro. I den senaste ligamatchen mot Bournemouth vikarierade James Milner på högerbackspositionen och han kan mycket väl göra det igen mot Manchester United. Jürgen Klopp har nu kallat in den unge Hoever som har gjort bra ifrån sig i både U18och U23-laget.

Ki-Lana Hoever kan både spela högerback och mittback. Hittills har han gjort fyra matcher i U23-laget. Han fick beröm av U23-tränaren Neil Critchleys efter 1-0 segern mot Everton.

- Han verkar vara en trygg och säker spelare. Han tar många klocka beslut när han har bollen. Han stod för en bra insats i en viktig match och jag är imponerad, sa Critchleys.

Ki-Jana Hoever föddes i Amsterdam den 18:e januari 2002. I september värvades han ifrån Ajax och Hoever har gjort landskamper för Nederländernas U17- landslag.

Källa:Liverpool Echo


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer