Duncan hjälte i FA Youth Cup

Bild till nyheten Duncan hjälte i FA Youth Cup
17-årige Bobby Duncan dunkade in sitt 18:e och 19:e mål för säsongen när juniorerna slog ut Portsmouth efter sent drama.

Anfallaren från Hyuton har imponerat stort på akademin sedan han fick igenom sin drömövergång från Man City i somras. 

I cupmötet med Portsmouth, som spelades i St Helens på tisdagskvällen, låg Steven Gerrards kusin bakom två mål och en assist i 3-2-segern.

Duncan och Abdi Sharif såg till att laget gick till halvtidsvila med en till synes betryggande 2-0-ledning, men "Pompey" ville annat och såg till att både reducera och kvittera under den andra akten.

Den underhållande matchen såg ut att gå mot förlängning, men sent på övertid klippte Bobby Duncan in segermålet efter en passning från anfallspartnern Paul Glatzel och spelarna firade vilt.

– Det var en otrolig match, sa segerskytten efteråt. Paul gjorde en suverän vändning inne boxen och slog ett suveränt inlägg till mig för det tredje målet. Det var ett svårt avslut men jag lyckades få in den i nätet.

– Paul och jag har spelat ihop sedan vi var smågrabbar och vet var vi har varandra på ren instinkt. Vi har ett suveränt samarbete.

– Vi visar upp en stor vilja, som i matchen mot City och i andra matcher där vi gjort mål på övertid.

– Jag tror vi kan gå hela vägen i cupen. Vi har suveräna spelare och en suverän bänk. Det handlar om mer än att göra mål, det handlar om att vinna, avslutar Bobby Duncan.

I den fjärde cupomgången ställs Barry Lewtas U18 mot Accrington Stanley.

Liverpool: Jaros, Walls, Williams, Clayton, Boyes (Savage 83), Clarkson, Cain, Dixon-Bonner (Bearne 79), Glatzel, Duncan, Sharif.

Övrga avbytare: Brookwell, Kelly, O'Rourke.

* Firma Duncan & Glatzel.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer