– Jag är redo att spela mittback

Bild till nyheten – Jag är redo att spela mittback
Kapten Henderson kommer att ge 100 procent i morgon – oavsett om det blir i sin vanliga roll på mitten eller som mittback. Klicka för video och intervju.

# Om sin egen form

– Jag känner mig bra. Jag hade ett litet problem innan West Ham-matchen men det var mer frågan om en försiktighetsåtgärd än något annat. Jag känner mig väldigt bra inför matchen i morgon. 

# Om Naby Keitas form 

– Jag tror att alla kan se vilken bra spelare Naby är. Jag vet själv hur tufft det var att komma till Liverpool, en sådan enorm klubb, och att byta till Premier League är tufft.

– De tar tid att anpassa sig och jag tycker att han har gjort det väldigt bra i vissa matcher. Han börjar vänja sig vid vårt spelsystem och managern hjälper honom att förbättra sig. 

– Jag ser potentialen men ibland kan det ta lite tid. Men i de senaste matcherna har vi kunnat se vad han har att erbjuda. 

# Om kommande stormatcher

– Det är därför jag tror att lägret i Marbella var viktig för oss. Att få förbereda sig inför de närmaste månaderna. Vi har några tuffa matcher framför oss, men jag känner att vi är redo för utmaningen och att vi kommer att ge allt. 

# Om lägret i Marbella

– Vi trodde att det skulle vara soligt, men det var det inte! Tanken var väl mest att komma bort några dagar med hela gruppen, det var det viktigaste. 

– Det var en bra vecka, med intensiv träning och alla är i bra form. 

# Om att Van Dijk saknas (avstängd)

– Han är såklart väldigt viktig för oss som lag och enormt saknad, men jag tror vi har kvalitet att kunna ersätta honom. Det är upp till hela laget att se till att vi försvarar oss.

# Om att spela mittback med Matip

Även Fabinho figurerar i Klopps planer som mittback

– Självklart skulle jag ge allt och vara redo. Oavsett var jag ombeds att spela så kommer jag att ge allt för laget. 

# Om att möta Bayern München

– Det kommer att bli väldigt tufft. De ligger bara två poäng bakom Dortmund i sin liga och tar sig ofta vidare till semifinaler och finaler. 

– Samtidigt är vi övertygade om att vi kan orsaka dem problem. 

# Om att ha favoritstämpel

– För oss spelar det ingen roll vad folk förväntar sig eller tänker. De har flera världsklass-spelare så vi vet att det kommer att bli svårt, men samtidigt så känner vi oss säkra på att vi kan såra dem. 

– Det är upp till oss att visa det i morgon kväll. 

– Vi spelade många stormatcher ifjol och det kan hjälpa oss nu. Inte bara i morgon utan även inför returen. 

# Om att vinna PL eller CL

– Om vi måste välja? Då väljer vi båda. 

– Det handlar inte om att favorisera någon av dem. Vi har en tillräckligt stark trupp för att kunna utmana i fler än en turnering.

Tror du att Hendo kan axla rollen som mittback bredvid Matip om Lovren inte kommer till spel? Logga in och kommentera.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer