Mané tar död på flyttrykten

Bild till nyheten Mané tar död på flyttrykten
Det cirkulerar ständiga rykten om att Real Madrid har Liverpools nr 10 på radarn och planerar ett monsterbud i sommar. Men Mané själv tycks ha andra planer.

Den 27-årige senegalsen gör sin bästa säsong i karriären. 

Mot Porto igår kväll spelade han sin 116:e match för Liverpool och gjorde sitt 55:e mål. 

Under hela vårvintern har olika tidningar trumpetat ut att Real Madrid och Zinedine Zidane planerar att köpa loss honom i sommar. Allra värst av dessa är den spanska tidningsdraken Marca. 

Men Manés uttalanden i en intervju med klubbens officiella magasin tyder snarare på att han har tänkt att fortsätta karriären i Liverpool också under de närmaste åren

– Självklart vill jag bli en legend, inte bara här i Liverpool utan också i Premier League-historien. Det är ett av mina stora mål, säger han i artikeln.

– Jag har alltid sagt att jag är väldigt lycklig över att få spela i denna klubb, jag njuter varje dag. Jag försöker att göra allt för att vinna något med denna klubb. Jag kommer att göra allt som står i min makt för att uppnå allt som är möjligt att uppnå här.

– Att ha passerat 100 matcher för Liverpool betyder mycket för mig, det är otroligt att ha spelat så många matcher för den här klubben. 

Så här långt har Mané prickat in 22 mål, det är det högsta antalet sedan han köptes in från Southampton sommaren 2016 för £30M.

Hans nytecknade kontrakt löper ut 2023.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer