Stormade planen – skadade Adrian

Bild till nyheten Stormade planen – skadade Adrian
Här sparkar en inrusande supporter finalhjälten på ankeln. Nu är Adrian tveksam till spel mot Southampton.

Den 32-årige spanjoren har fått en rivstart på Liverpoolkarriären med både PL-debut för den skadade Alisson för en vecka sedan och en Supercup-medalj runt halsen natten mot torsdag.

Men direkt efter att han räddat den avgörande straffen mot Chelsea i Istanbul åker han på en osannolik skada, då en instormande supporter brakar/halkar rakt in i den firande spelarhögen (bilden ovan och nedan) och träffar keeperns ankel.

Managern Jürgen Klopp kunde verkligen hålla sig för skratt på dagens presskonferens, eftersom Adrian nu riskerar att missa bortamatchen mot Southampton i morgon, lördag.

– En supporter kom inspringande och sparkade till Adrians ankel. Den är svullen, men vi får se. Bortsett från det var det en bra kväll för honom.

Klopp och Liverpool ifrågasätter nu säkerheten, då problemet med inrusande fans tycks ha eskalerat.

– Vi älskar våra fans, ingen tvekan om det. Men kan de snälla sluta med det? (att springa in på planen, reds anm). 

– När vi mötte City så sprang någon in. Streaker? Norwich, då hände det också. Det är inte kul. Tjejen som sprang in under CL-finalen... hon tjänade pengar. Vad kan vi göra?

– Om personen inte kan hindra sig själv så måste de andra fansen runt omkring göra det. Det är inte kul. Det är helt galet! Hur kan det få hända? 

– Adrian behöver inte röntgas. Vi väntar på att svullnaden ska gå ner. Flygturen hjälpte inte, men jag såg honom nyss och det ser bättre ut. Så vi får ta ett beslut.

Om det visar sig att Adrian måste vila, får antingen 35-årige Andy Lonergan eller 20-årige irländaren Caoimhin Kelleher debutera på St Marys Stadium.

Om valet faller på Lonergan, så blir han den äldsta spelaren att PL-debutera under detta århundrade, vid en ålder av 35 år och 302 dagar!

Se video och textsammanfattning från Klopps presskonferens.


24 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer