Video: Senaste nytt inför Saints

Bild till nyheten Video: Senaste nytt inför Saints
Klopp om den svåra bortamatchen mot Southampton – knappt 62 timmar efter finalen i Istanbul. Video + textsammanfattning från presskonferensen.

Kort översättning nedan

# Om Supercup-segern

– Det kändes bra, mycket bättre än vi trodde innan matchen. Efter 120 minuter, och efter att allt jobb vid lade ner, blir det ännu mer värt. Jag kan verkligen tänka mig hur Chelsea kände sig efteråt, när de åkte hem utan den goda känslan, men med lika mycket jobb.

– Vi for hem med en skön känsla och kom tillbaka igår och har haft lite tid att analysera Southampton.

– Vi är mer erfarna på finaler nu. Normalt är resultatet ett resultat av hur man presterar, vilket är sant Allt hjälper för framtiden och ifall vi spelar en ny final igen.

# Om Adrian som är tveksam till spel

Klopp avslöjar att den nye keepern skadade sig under firandet och kan missa Southampton i morgon!

– En supporter kom inspringande (medan laget firade Adrians straffräddning, reds anm) och sparkade till Adrians ankel. Den är svullen, men vi får se. Bortsett från det var det en bra kväll för honom.

Se bilden ovan, där supportern brakar in i spelarhögen.

# Mer om Adrians skada

– Vi älskar våra fans, ingen tvekan om det. Men kan de sluta med det? (springa in på planen, reds anm). När vi mötte City så sprang någon in. Streaker? Norwich, då var det också någon. Det är inte kul. Som tjejen som sprang in under CL-finalen... hon tjänade pengar. Vad kan vi göra?

– Om personen inte kan hindra sig själv så måste de andra fansen runt omkring göra det. Det är inte kul. Wow! Hur kan något sånt hända? Adrian behöver ingen röntgenundersökning. Vi väntar på att svullnaden ska gå ner. Flygturen hjälpte inte heller, men jag såg honom nyss och det ser bättre ut. Så vi får ta ett beslut.

# Om Lonergan eller Kelleher som ersättare

– Andy Lonergan är klar, om vi måste ta ett beslut. Kelleher har potential, men är inte hundra procent ännu. Han kommer att träna idag, sedan får vi se.

# Om Oxlade-Chamberlains bleka insats

– Vi känner alla till hans potential och han kan ha mycket mer inverkan på spelet. Han behöver bli mer van vid intensiteten och allt sånt. Han har inte spelat i den positionen så ofta heller, så det är mitt fel och jag har sagt det.

# Om Keitas skada

– Keita är inte tillgänglig mot Southampton. Det är en muskelskada och det är inte något allvarligt. Men vi vet inte hur länge det kommer att ta.

# Om återhämtning

– Jag vill inte prata om det (den korta tiden mellan finalen och Southampton) för då låter det bara som vi försöker hitta ursäkter. Southampton förlorade med 3-0 mot Burnley, som är fulla av kraft. Saints är ett starkt lag och vi har haft tillräckligt med tid att analysera dem. Vi såg två matcher under pre-season och vi har all information som vi behöver.

# Om Southampton

– Förra året hade vi det riktigt tufft där. Det var knepigt att analysera dem då och vi vet inte 100 procent vad de kommer att göra nu. Det är fortfarande tidigt i säsongen och vi har alla samma chans. Vi har alla samma jobb som måste göras.

# Om Bobby och Salah

– Att vi bytte ut Mané var ett beslut baserat på ansvarstagande. Det är suveränt för oss att ha honom tillbaka. Jag kommer att träffa spelarna inom någon timme eller så och då måste vi fatta nya beslut.

– Bobby har det där extra och Mo har varit otrolig han också.

# Om defensiven

– Om du jämför oss med augusti ifjol så är det inte så stor skillnad. Saken är den att de hade två mål som var offside. Efteråt ser du att det är två meter offside och då handlar det om bra försvarsspel. Men vi vet att vi måste förbättra några saker defensivt.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer