​– Liverpool borde frukta oss

Bild till nyheten ​– Liverpool borde frukta oss
Harry Winks menar att man inte bör räkna bort Tottenham från kampen om ligatiteln.

Inför säsongen menade många att titelstriden kommer att handla om två lag - Liverpool och Manchester City.

Detta är något som fått Tottenhams mittfältare Harry Winks att reagera.

– Jag tror att Liverpool och City ska frukta oss, säger Winks till Evening Standard efter att Spurs fått med sig en poäng från Etihad.

– Vi har visat under de senaste åren att vi kan konkurrera med de bästa lagen i Premier League och Europa. Det är viktigt att vi gör det kontinuerligt under denna säsong. Det är viktigt att åka till matcher mot Liverpool och City och få med sig ett resultat.

Manchester City dominerade mötet med Tottenham fullständigt, men var inte effektiva nog i offensiven. Spurs däremot var otroligt effektiva och fick med sig ett oavgjort resultat.

– De är ett utmärkt lag, de är ligamästarn, vilket man måste respektera. Men som alla lag har de svagheter och jag tycker att vi utnyttjade dem, speciellt på hörnor.

– Vi vet hur bra vi är. Vi vet att vi är ett topplag och när vi kommer till sådana här bortamatcher är det viktigt att få med sig ett resultat.

Winks lyfter fram truppens mentalitet som en viktig faktor till att de lyckades att få med sig ett kryss mot City.

– Managern tillåter oss inte att vara rädda. Vi går inte in i någon match och känner oss slagna på förhand. Vi går in med inställningen att vi kan slå vår motståndare.

Källa: Liverpool.no


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer