Funderar på att värva Vorm

Bild till nyheten Funderar på att värva Vorm
Liverpool kan komma att värva ännu en målvakt efter att Alisson Becker skadat sig i ligapremiären.

Alisson Becker, Liverpools solklara förstaval mellan stolparna, tvingades kliva av i ligapremiären mot Norwich. Därefter har Adrián fått chansen från start i de två senaste matcherna. 

Bakom Adrián är det dock något tunn bemanning och målvaktstränaren John Achterberg menar att klubben funderar på att värva Michel Vorm, som för närvarande är kontraktslös.

– En bra tredjemålvakt i en toppklubb är inte en överflödig lyx, det har jag alltid sagt, säger Achterberg till den nederländska tidningen NOS.

– Michel Vorms ankomst har diskuterats.

Målvakten, som spelat 102 matcher för Swansea och Tottenham i Premier League, är just nu kontraktslös efter att kontraktet med Tottenham löpt ut. 

Att Liverpool funderar på att värva in ännu en målvakt skulle kunna tyda på att Alissons skada är värre än befarat. Klubben har ännu inte gått ut med någon mer exakt prognos än att det handlar om några veckors frånvaro.

Efter Alissons skada värvades Andy Lonergan in och i Supercup-finalen satt både han och Caoimhin Kelleher på bänken. 

– Lonergan har mer än 250 matcher på Championship-nivå, det ska inte underskattas, säger Achterberg om den rutinerade målvakten som fanns med på bänken även mot Southampton i lördags.

– Det är inte heller utan anledning som Kelleher är målvakt för Irlands U21-landslag.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer