– Han har anpassat sig väldigt snabbt

Bild till nyheten – Han har anpassat sig väldigt snabbt
Klubbens målvaktstränare John Achterberg är mycket nöjd med hur Adrian har presterat under Alisson Beckers frånvaro. Nederländaren är imponerad över hur fort den spanska målvakten har anpassat sig till Liverpools spel.

Redan i ligapremiären mot Norwich blev Alisson Becker långtidsskadad. Han ersattes då av Adrian som inte hade varit i klubben längre än en vecka. Sedan den matchen har Adrian vaktat målet i samtliga ligamatcher och Champions League matcher. Alisson närmar sig comeback, men målvaktstränaren John Achterberg är mycket nöjd med spanjorens insatser.

– Adrian lämnade West Ham i somras och han kom till oss med kort varsel, säger Achterberg i en intervju med Liverpool Echo.

– I West Ham ville tränarna att han skulle slå längre bollar , men vi vill rulla boll i backlinjen och då blir det kortare passningar från målvakten.

Just nu spenderar Adrian sin ledighet i Sevilla. Nästa söndag är det stormatch mot Manchester United på Old Trafford och det är fortfarande osäker om Alisson Becker kommer bli spelklar.

– Adrian har anpassat sig till vårt spel väldigt snabbt. Han har ju mycket rutin av Premier League och det tror jag har hjälpt honom mycket, säger Achterberg.

¬– Han är en väldigt lugn och självsäker person, vilket gör att han passar bra in i truppen. Adrian ska ha stort beröm för insatser såhär långt, han har gjort det mycket bra.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer