Bild till nyheten Video: LFC Legends slog Rangers
Liverpool Legends besegrade under lördagen Rangers motsvarighet med 3-2 på Ibrox Stadium.

Under lördagen ställdes Liverpools legendarer mot Rangers på Ibrox Stadium inför 30 488 åskådare.

Ian Rush basade över det röda laget med spelare som Jamie Carragher, Dirk Kuyt, Glen Johnson och Steven Gerrard. Den sistnämnde bytte lag efter paus och drog på sig den blåa tröjan.

Hemmalaget fick straff tidigt i matchen, men Kris Boyd sköt utanför.

Istället kunde de röda ta ledningen när Kuyt slog ett inlägg till Luis Garcia som med en språngnick gjorde matchens första mål.

Garcia skulle även vara involverad i matchens andra mål när han spelade fram Patrik Berger till 2-0.

I matchens 25:e minut reducerade de blåklädda genom Kris Boyd som tog en liten revansch efter straffmissen.

Bortalaget skulle dock utöka ledningen på nytt, denna gång efter att Steven Gerrard assisterat Emile Heskey. Kort därefter reducerade hemmalaget återigen, denna gång genom Peter Lovenkrands.

Efter 3-2-målet stagnerade matchen och den andra halvleken slutade mållös vilket innebär att The Reds stod som segrare.