Kuyt och "Henke" till Southend?

Bild till nyheten Kuyt och "Henke" till Southend?
Det har länge florerar rykten att Henke Larsson kan vara på väg att ta över managerjobbet i krislaget Southend United i League One. Nu intensifieras rapporteringen och dessutom nämns Dirk Kuyt som hans tilltänkta assistent.

Dirk Kuyt la skorna på hyllan 2017 efter att ha avslutat karriären i Feyenoord. Efter den aktiva spelarkarriären agerade han assisterande tränare i Quick Boys i den holländska tredjedivisionen, där det dock även kom att bli tre inhopp som spelare på grund av en skadekris bland lagets anfallare. 

Dirk Kuyt spelade så sent som igår för "Liverpool Legends" men nu uppges hans nästa karriärsteg bli att ta över krislaget Southend United i League One tillsammans med Henrik Larsson - av alla svenskar såklart mest känd som "Henke". 

Larssons namn har länge nämnts som den hetaste kandidaten till jobbet och efter ännu en svidande förlust igår, 1-4 hemma mot AFC Wimbledon, parkerar Southend nu på 22:e plats i League One och en ny röst lär vara välkommen i omklädningsrummet. 

Det är bland andra Sky Sports som rapporterar att Dirk Kuyt ska vara utpekad som assistent i tränarkonstellationen och svenska medier är inne på samma spår. 

Så sent som förra veckan uppgavs det att Dirk Kuyt och Henrik Larsson var på väg in i ett helt annat samarbete, nämligen att ta över ägandet av Wycombe Wanderers, tillsammans med även Dennis Bergkamp. Huruvida detta nu läggs på is om de tar över tränarjobbet i Southend får vi avvakta och se. 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer