– Hodgson hade inte den rätta mentaliteten

Bild till nyheten – Hodgson hade inte den rätta mentaliteten
Glen Johnson var förstavalet på högerbackspositionen under hösten 2010, då Roy Hodgson var huvudtränare för Liverpool. Hodgson fick sparken redan efter sex månader på grund av dåliga resultat. Glen Johnson berättar i en intervju med The Anfield Wrap om vad han anser som var fel under Roy Hodgsons tid i klubben.

I en intervju med The Anfield Wrap berättar Glen Johnson om varför han tror att Roy Hodgson misslyckades i Liverpool. Den tidigare högerbacken anser att Hodgson inte var redo för storklubbar som Liverpool. 72-åringen presenterades som ny huvudtränare för Liverpool i juli 2010 och fick sparken bara sex månader senare.

– Inget ont om Roy, men han kom från en mindre klubb och jag tror inte att han var redo för att leda Liverpool, säger Johnson till The Anfield Wrap.

– Vi hade spelare som Xabi Alonso, Javier Mascherano och Fernando Torres. Det fanns en oro för att sämre spelare skulle värvas .

– Som tränare för en storklubb måste du ha rätt mentalitet. Roy hade inte riktigt den tuffa mentaliteten som krävdes. Hans spelsätt var alldeles för defensivt.

Efter att Roy Hodgson fick sparken från Liverpool i januari 2011 har engelsmannen varit tränare för West Bromwich, England och numera Crystal Palace. Efter åtta omgångar har Crystal Palace tagit fjorton poäng och är sexa i tabellen.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer