Dubbla mål för Gini

Bild till nyheten Dubbla mål för Gini
Gini Wijnaldum fortsätter att visa fin målform för landslaget. Ikväll blev det två mål när Nederländerna bortaslog Vitryssland med 2-1.

Nederländerna tog ett stort steg mot EM nästa sommar genom att slå Vitryssland med 2-1 på bortaplan ikväll och det var Gini Wijnaldum som regisserade segern.

Med två mål från "Gini" i första halvlek, varav det andra var en rejäl pärla i krysset, kunde de orangeklädda hålla undan och ta tre viktiga poäng i Minsk.

Vitryssland reducerade visserligen till 1-2, men hemmalaget kom aldrig närmre än så. Virgil van Dijk spelade i vanlig ordning också hela matchen för Nederländerna.

På övriga håll i världen var fler Liverpoolspelare i farten.

Skottland besegrade San Marino med 6-0 och Andy Robertson spelade hela matchen. För Divock Origi blev det däremot en bänkplats i 90 minuter när Belgien slog Kazakstan med 2-0.

I Singapore spelade Brasilien 1-1 mot Nigeria och Roberto Firmino startade och fick 63 minuter. Fabinho hoppade in och spelade 10 minuter i slutskedet.

Det finns bland ovan nämnda inga rapporter om skador och nu återvänder spelarna till Melwood för att förbereda sig inför kampen mot Manchester United till helgen.