Senaste nytt inför Watford

Bild till nyheten Senaste nytt inför Watford
Jürgen Klopp levererade senaste nytt inför Watford på lördag. Mycket av presskonferens handlade om kontraktsförlängningen och Minamino.
Om förlängningen 

– Klubben hade frågat om vi kunde prata om det ett tag. Om nya spelare kommer in, frågar de hur länge tränaren ska vara kvar, och vi vill undvika det.

– Jag är mycket glad över att vi kunde få till det. Vi vill vara en del av denna resa lite längre.

– Klubben är i en bra position och har utrymme att utvecklas.

Om Minamino

– Det finns inget mer att säga. Vi pratar om det när det är okej. Det finns inget att säga. En mycket bra spelare kan jag säga - men jag såg flera mycket bra spelare i Salzburg-laget. Mycket fler än jag ville under första halvlek!

Om att coacha japanska spelare

– Shinji Kagawa! Jag älskade att arbeta med honom. Det var en fantastisk upplevelse. Vi köpte honom efter att ha tittat på video och trodde att vi visste 100 procent. Vi visste att vi hade en superspelare efter den första träningen.

- Jag visste inte så mycket om japansk fotboll innan vi köpte honom. Japanska spelares inställning är fantastisk. Arbetet de gör är utmärkt!

Om Watford

– Watford har en ny manager så vi kan slopa vår analys

Om att vara i klubben till 2024

Om fyra och ett halvt år från och med nu kommer jag ha varit här i nio år, det längsta jag har varit i någon klubb. Jag ser verkligen fram emot det. Låt oss försöka göra det till den bästa tiden i våra liv och njuta av resan!

Om skadan på Lovren

– Dejan är inte med mot Watford, men tillbaka innan mitt kontrakt löper ut. Det är en muskelskada och allvarligare än förra gången.

Om mittbacksproblemet

– Det är en oro, och inte så bra. Just nu har vi två, och vi måste ta hand om dem och behandla dem som bomull. Vi har de unga killarna, Ki-Jana och Sepp, och har mittfältare som är defensiva. 

Spola fram spelaren till 14:50.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer