Klopp om Milners förlängning

Bild till nyheten Klopp om Milners förlängning
Jürgen Klopp menar att James Milners nya kontrakt är otroligt positivt för klubben. – Han är en fantastisk spelare och person, konstaterar tysken.

Liverpools vicekapten James Milner skrev under fredagen på ett nytt kontrakt som innebär att han stannar i klubben till sommaren 2022. 

Manager Jürgen Klopp är mycket nöjd över att klubben säkrat spelarens tjänster under de kommande åren.

– Det är fantastiska nyheter för Liverpool FC att ha en spelare med hans kvalitet och attityd. Samtidigt bidrar även med erfarenhet till truppen, säger tysken till Liverpoolfc.com.

– Han är vår vicekapten och självklart en av ledarna i truppen. Han är lika viktig utanför planen som han är på den. Han gör sig hörd i omklädningsrummet och spelarna har stor respekt för honom.

– Ett av de bästa exemplen på detta är hur han betedde sig den dagen vi skulle möta Barcelona - från första sekund när han kom till Melwood så peppade han och motiverade spelarna, jag älskade att se det. 

– En av sakerna jag gillar mest med Milner - det finns väldigt många - är att han ständigt utvecklas som spelare. 

– Han har en otrolig attityd vad gäller fotboll och hur man tar hand om sig själv och andra. Han är en otrolig spelare och vi vet att han har mer att ge, just därför är detta avtal logiskt för båda parter. 

– Han är en fantastisk spelare och person. 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer