– Handlar inte om ålder

Bild till nyheten – Handlar inte om ålder
Jürgen Klopp menar att spelarna i truppen kommer att få chansen att spela om de är tillräckligt bra, oavsett ålder.

Liverpool ser ut att gå en lugn transfersommar till mötes efter att coronapandemin påverkat klubbens intäkter negativt.

Jürgen Klopp har tidigare hintat om att det inte kommer att vara mycket som händer på transferfronten och att de kommer att behöva försöka att hitta kreativa lösningar inom truppen.

En del av lösningen kan vara att ge förtroendet till de yngre spelarna som Curtis Jones, Neco Williams och Harvey Elliott. Williams har startat två matcher i följd, varav en som vänsterback, medan Jones fick göra sin första start i ligaspelet mot Brighton.

Klopp är öppen för att ge de yngre spelarna chansen, det enda kravet är att de är tillräckligt duktiga.

– Det handlar om hur pass redo spelarna är. Det handlar inte om ålder, unga eller gamla spelare, det finns bara duktiga och inte så duktiga spelare och jag hoppas att vi bara har duktiga spelare - exceptionella spelare! säger Klopp till Mirror.

– Problemet för de yngre spelarna, och även de andra som inte är i startelvan, är att det här laget är väldigt bra. Så det är svårt att spela 40 matcher i följd.

– Men unga spelare har så mycket tid på sig, de kan verkligen förbättras och utan press, iallafall från vår sida. Om de använder sig av tiden väl går de en ljus framtid till mötes.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer