Klopp: Intressant möte med Arsenal

Bild till nyheten Klopp: Intressant möte med Arsenal
På onsdag väntar ett möte med Arsenal på Etihad Stadium, något som blir en intressant utmaning enligt Jürgen Klopp.

Efter lördagens 1-1-match mot Burnley väntar redan på onsdag en ny match i Premier League när Arsenal står på motsatt planhalva på Emirates Stadium.

Inför matchen berättar Jürgen Klopp om lagets förberedelser.

– Det kommer att vara annorlunda, men vi har lite mer till förberedelser. Vi har en dag till. De senaste sju dagarna har varit otroliga, de matcher på en vecka är hektiskt, säger tysken till Liverpoolfc.com.

– Det är som det är och nu har vi en dag till på oss att förhoppningsvis bli helt återhämtade. Det kommer vi att vara och sedan är det bara att köra igen mot Arsenal, det kommer att bli intressant.

Liverpool kan fortfarande slå poängrekordet i Premier League, men då krävs tre segrar av tre möjliga efter att Nick Pope i Burnley-målet förhindrat den röda maskinen att ta alla tre poängen i lördags.

– Det är inte första gången i mitt liv där mitt lag inspirerar en målvakt till en fantastisk prestation, men så var det, konstaterar Klopp.

– Det fanns dock situationer där Nick gjorde räddningar men där vi kunde ha gjort det bättre. Sedan var det två eller tre helt otroliga räddningar.

– Det var en superb match till stora delar, precis vad vi ville göra, men i slutändan lämnade vi dörren öppen för dem och det bör inte hända.

– Om man hittar ett sätt som skapar problem för motståndarna bör man fortsätta med det, men vi var inte riktigt tillräckligt kliniska. Som jag sa, vi lämnade dörren öppen för dem och de utnyttjade situationen, just det laget är väldigt duktiga på det.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer