Watfords krav: Mer än £40M

Bild till nyheten Watfords krav: Mer än £40M
Liverpool kopplas samman med Watfords ytterspringare Ismaila Sarr och Vasco da Gamas stjärnskott Talles Magno.

Liverpool presenterade i början av veckan sitt första nyförvärv för sommaren i form av Kostas Tsimikas från Olympiakos. 

Det återstår mycket tid av sommarens transferfönster och därmed fortsätter ryktena att flöda kring vilka spelare som Jürgen Klopp och Co. sägs vara intresserade av. 

Evening Standards David Lynch skriver att intresset för Watfords ytter Isamaila Sarr ökar och att Liverpool är en av klubbarna som följer spelaren. 22-åringen kommer dock inte att säljas billigt, trots det faktum att Watford trillade ur Premier League denna säsongen. De gulsvarta lade en rekordstor summa på £30M när de köpte loss honom förra sommaren och är enligt Lynch inte beredda att släppa honom om inte någon köpare erbjuder mer än £40M.

Journalisten skriver att Liverpool står först i kön bland de intresserade klubbarna och att Sarr själv är intresserad av en flytt till Merseyside-klubben där han skulle få chansen att spela tillsammans med sin goda vän Sadio Mané.

Watfords ägare Gino Pozzo har ett rykte av sig att vara envis när det gäller övergångar och förväntas inte att agera annorlunda denna gång.

Lynch skriver att Liverpool skulle kunna finansiera övergången genom försäljningar av Harry Wilson, Marko Grujic och Xherdan Shaqiri.

I Sydamerika hävdas det att Liverpool leder kampen om stjärnskottet Talles Magno. Brassen spelar för Vasco da Gama för tillfället, men spelarens agent Gio Bertolucci ska ha fått i uppgift att lösa en övergång till Europa för sin klient, detta enligt Esporte News Mundo.

Priset för 18-årige Magno är ingen självklar historia, klubbägaren sägs ha förhoppningar om £27M men kan enligt sajten bli tvungen att nöja sig med cirka £18M.

Jürgen Klopps manskap har blivit ett populärt lag för talanger i Sydamerika efter att de vunnit klubblags-VM och Champions League. 

Ett mycket oväntat rykte har dykt upp från Mundo Deportivo som hävdar att Liverpool är intresserade av Chelseas mittback Antonio Rüdiger.

Efter försäljningen av Dejan Lovren finns det plats för en fjärde mittback i den röda truppen. Chelsea ska vara beredda att sälja Rüdiger för att finansiera potentiella värvningar. Spelaren har två år kvar på kontraktet och denna sommar kan därför vara sista chansen för London-klubben att sälja för en hyfsad peng.


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer