Lånekollen: Debut för Wilson

Bild till nyheten Lånekollen: Debut för Wilson
Ett gäng röda utlånade spelare var i spel i helgen. Bland annat så fick Harry Wilson göra sin debut för Cardiff i en match som avgjordes av Sheyi Ojo.

Liverpool har för tillfället två spelare utlånade till Cardiff City i form av Sheyi Ojo och Harry Wilson. Båda spelarna fick speltid under söndagen när Cardiff tog sig an Preston på bortaplan.

Ojo startade matchen och blev med sitt mål tidigt i den andra halvleken matchjälte då det inte blev några fler mål. Wilson, som nyligen anslöt till klubben på ett säsongslångt lån, fick hoppa in redan efter 29 minuters spel.

I Tyskland är både Taiwo Awoniyi och Loris Karius utlånade till Union Berlin. Den förstnämnde fick hoppa in med drygt 20 minuter kvar av matchen mot Schalke som slutade 1-1. Karius satt på bänken hela matchen.

Kamil Grabara höll nollan när AGF Århus besegrade Horsens med 3-0 medan Tony Gallacher spelade 45 minuter i Torontos seger 1-0-seger mot Atalanta United i MLS.

Källa: Liverpoolfc.com