Även Matip skadad?

Bild till nyheten Även Matip skadad?
Liverpool kommer att få klara sig utan Virgil van Dijk under större delen av säsongen och stort ansvar kommer att vila på Joe Gomez och Joel Matip. Nu kommer dock uppgifter för Merseyside att även Joel Matip kan vara skadad.

Kameruniern gjorde sin första start för säsongen i Merseysidederbyt i lördags och med Virgil van Dijk på skadelistan förväntas nu ett tungt ansvar vila på Matips och Gomez axlar. 

Tyvärr kommer det dock tråkiga nyheter från Liverpool denna morgon då Joel Matip har synts ankomma till samma sjukhus som Thiago och van Dijk spenderade helgen med att besöka.

Enligt klippet, som snabbt blev viralt på sociala medier, skulle det vara filmat idag på morgonen medan Liverpool Echo hävdar att Matips besök ska ha skett i lördags efter matchen. 

Lokaltidningen hävdar att det heller inte ska har rört sig om någon skada som stoppar Matip från fortsatt spel. 

Uppdatering: Efter ryktesspridningen på sociala medier har både James Pearce och Paul Joyce twittrat ut att Joel Matip besökte sjukhuset som en försiktighetsåtgärd under lördagen efter att ha haft känningar i en muskel. Det ska inte röra sig om något allvarlig, men han kan vara osäker till spel redan på onsdag enligt rapporterna. 

Liverpool möter Ajax borta i Champions League på onsdag och Jürgen Klopp håller i vanlig ordning en presskonferens imorgon kväll inför den matchen. Då lär vi förhoppningsvis få mer klarhet i skadeläget. 


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer