Storträff Syd med Glenn närmar sig

Bild till nyheten Storträff Syd med Glenn närmar sig
Storträff Syd i Malmö närmar sig med stormsteg! Den 31/10 ramar vi in Liverpool-West Ham med en heldag på O'Learys Entré och från scen står Glenn Hysén för underhållningen. Än finns där några platser kvar att lägga beslag på. Och för ynka 269:- ingår bowling, mat, öl & underhållning.

Boka av den 31 oktober i kalendern och kom till O'Learys Entré i Malmö för en heldag i den röda Liverpoolfärgens tecken.Ta med familj och vänner så ser vi till att tillsammans få en helt fantastisk dag när Liverpool jagar en ny trepoängare. 

Vi fortsätter firandet av den 19:e ligatiteln och det blir såklart passande att höra orden från Glenn Hysén om hur det är att vinna en ligatitel med Liverpool.

Men vi ser också fram emot ännu en seger i jakten på nummer 20...

18.30 är det avspark mot West Ham United men vi öppnar dörrarna redan 14.00 för er chans till en heldag med massvis med matcher, gott snack, bowling, god mat och såklart ett pärlband av anekdoter och historier från Glenn Hysén.

Detta ingår:

- Inträde
- Burgarmeny
- En fri öl (el. alkoholfritt alternativ)
- Bowling
- Glenn Hysén på scen
- Chans att delta i tipstävlingar och lotterier med fina priser från SamDodds!

Pris:

- 269:- för medlem i Supporterklubben
- 299:- för icke medlem
- 149:- för barn*
- 399:- för medlemsfamilj*

*Barnpris gäller barn upp t.o.m. 13 år. Här ingår barnburgare och fri läsk.

**Med medlemsfamilj menas en vuxen medlem som tar med sig ett barn. Vid fler barn betalar man 149:- per ytterligare barn.

För den som önskar förenkla sina köp av öl på plats så kan man förköpa ett ölhäfte för 300 kr. Då ingår 5 st Falcon "Stor Stark" (ordinarie pris 69:-/st).

I så fall adderar man 300:- vid betalning (per ölhäfte) och lägger till "+ÖL" i textrutan för Swish.

Platserna är begränsade och O'Learys har såklart jobbat noga utifrån Folkhälsomyndighetens restriktioner och övriga myndigheters översyn sedan pandemins utbrott i våras för att säkerställa trygga arrangemang. Detta kommer de såklart också att garantera till våran träff. Ett eget ansvar i förhållande till att inte dyka upp om man skulle ha symtom eller sjukdomsbesvär tar vi för givet.

Har man frågor är man varmt välkommen att kontakta Robin Bylund på [email protected].

Vi utgår i från att platserna kommer att sälja slut och därav är det först till kvarn som gäller.

För anmälan:

Swisha korrekt belopp till 0720 61 68 26 (David Olsson). Ange namn på samtliga deltagare och eventuella medlemsnummer om du anmäler enligt medlemspris. Din betalning är din egen bekräftelse på din anmälan. Du får ingen bekräftelse skickad till dig.

Har man inte Swish mailar man Robin (se ovan) så löser vi självklart er plats på annat sätt.

Varmt välkomna till en fantastisk heldag med The Reds!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer