Lånekollen: Elliott och Ojo målskyttar

Bild till nyheten Lånekollen: Elliott och Ojo målskyttar
Fem utlånade röda var i spel i helgen. Bäst gick det för Harvey Elliott, som gjorde sitt första mål på seniornivå, och Sheyi Ojo som även han hittade nätet.

Blackburn besegrade under lördagen Coventry City med 4-0. Ur ett Liverpoolperspektiv var segern intressant då utlånade Harvey Elliott startade och gjorde sitt första mål, i blott sin andra match, när han satte 3-0.

Han stod sedan för en målgivande passning till Sam Gallagher som satte 4-0.

– Resultatet är det allra viktigaste. Jag är glad att ha gjort mål och att jag kunde bidra till segern, konstaterade Elliott efter matchen.

– Förhoppningsvis är det ett av många mål, men jag är egentligen bara exalterad över vad som komma skall.

– Detta är bara början. Jag har en lång väg att gå. Jag tar det dag för dag och förhoppningsvis kan jag visa vad jag kan både på träning och match.

Manager Tony Mowbray har imponerats av 17-årige Elliott.

– Han är en fantastisk person, trots sin unga ålder. Han är en diamant som fotbollsspelare. Jag förstår verkligen varför han fick debutera i Premier League som 15-åring.

Även Sheyi Ojo och Harry Wilson var i spel under helgen när Cardiff tog sig an Middlesbrough. Den förstnämnde gjorde Cardiffs enda mål i matchen som slutade 1-1. Wilson spelade samtliga 90 minuter.

Utanför landsgränsen fick Taiwo Awoniyi hoppa in i 71:a minuten för Union Berlin när de spelade 1-1 hemma mot SC Freiburg. Marko Grujic blev sittandes på bänken i Portos 1-0-seger mot Gil Vicente.

Under söndagen startade Kamil Grabara för AGF Århus, men det blev tyvärr en förlust med 1-0 mot FC Köpenhamn.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer