– Målet är att fortsätta vinna

Bild till nyheten – Målet är att fortsätta vinna
Fabinho berättar om lagets mål och förhoppningar efter två framgångsrika säsonger där de vunnit både Champions League och Premier League.

Säsongen 2018/19 tog Liverpool hem sin sjätte Champions League-titel och följde upp det med en första Premier League-titel på 30 år under säsongen 2019/20.

Nu, under 2020/21, hoppas Fabinho att framgångarna kan fortsätta. Han berättar i en intervju med Liverpoolfc.com om hur laget försöker se till att hungern viljan att vinna mer finns kvar.

– Det är inte lätt, men managern har redan pratat med oss om detta.

– Han sa att det som vi har lyckats med i den här klubben fram till idag är väldigt stort, men med tanke på den trupp vi har så kan vi göra ännu mer.

– Vi måste blockera alla röster utifrån som säger att "de har redan vunnit Champions League och Premier League" och bara fokusera på att nå våra mål, vilket är att fortsätta att vinna och vara ett av världens bästa lag.

– Vi pushar varandra i truppen så att ingen slappnar av. Det är viktigt. Även om vi är ett bra lag som har vunnit saker så måste vi pusha varandra för att vinna mer.

Under sommarens transferfönster förstärktes truppen med värvningar av bland annat Thiago och Diogo Jota.

– Vår trupp är väldigt stark och vi vet att de kvalitativa värvningar som gjorts kommer att stärka laget.

– Thiagos ankoms är väldigt positiv, han är en spelare som har en fantastisk säsong med Bayern München i ryggen. Han är en erfaren spelare som sprider självförtroende med tanke på hur mycket han har uppnått. Han adderar även någonting till laget som vi inte haft innan.

– Kvaliteten i hans passningsspel är exceptionell. Han är en spelare som kan hantera bollen mycket bra mellan linjerna. Så jag tror att han, och Jota, kommer att vara mycket viktiga för oss.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer